FOTBOLLSBILJETTER

Vi har många års erfarenhet av att förmedla fotbollsbiljetter till svenskar som besöker London för att se sina favoritlag. Tack vare bra kontakt med fotbollsklubbarna i London har vi tillgång till bra platser på arenorna som nästan alltid är slutsålda.  

Biljetter och resor

Skicka en förfrågan till oss på fotbollsbiljetter till matcher i London, Liverpool och Manchester. Vi har fotbollsbiljetter till alla hemmamatcher för Arsenal, Chelsea, Fulham, Liverpool, Manchester United, QPR, Tottenham och West Ham. Fotbollsmatcher i bland annat Premier league, EM-kval, VM-kval, FA-Cupen, Champions league, Championship, League 1 och League 2.

Paket med fotbollsbiljetter och hotell

Om du förutom fotbollsbiljetter även är intresserad av boka hotell via oss så skriv med det i din förfrågan. Ange då hur många personer ni är och för vilka datum ni vill boka hotell. Observera att matchdagarna kan komma att förändras för att bland annat passa TV-tider. Boka gärna upp en extra dag i London för att gardera dig mot eventuella ändringar i matchschemat. För matcher på helger rekommenderar vi att vara i London fredag-måndag.

Manchester och Liverpool

Förutom att förmedla fotbollsbiljetter till matcher i London kan vi även hjälpa till med fotbollsbiljetter till hemmamatcherna för Liverpool och Manchester United.